Hata utvecklingssamtal...

Idag fick man vara ledig då! Det var nog de mest positiva som hänt idag, haha. Utvecklingssamtalen måste nog vara det tråkigaste på hela skolterminen om ni frågar mig... Just att vi ska hålla i det gör det ännu jobbigare, faktumet med att man måste plugga för ett utvecklingssamtal får en att bara vela ligga på golvet en hel dag.
Idag gick det ju helt okej, har dragit på mig en förkylning, så det blev lite jobbigt att prata dock haha. Och såklart va det stelt mellan mina föräldrar och pappa bara drog sen utan att säga hejdå, classic

Men nu är det över! Så nu har jag gjort makaroner och lyssnat påvra musik och ska sätta mig vid tvn ett tag nu :) bloggar senare!

ADIOS ❤


Starta med RedCard på fredagen den 13e?

Det känns inte direkt så säkert...haha, nej men vi ska se till att det blir bra! Jag svär att det kommer bli något riktigt fel, typ att Nova är stängt, eller att vi inte får vara där eller något liknande. Eller så är det hemresan som kanske går snett! :o usch, så vill jag inte tänka. Det har iallafall gått bra den här dagen! Inget illa har hänt, faktiskt har jag fått mest tur om jag ska vara ärlig! :) lunchen var bra, lektionerna har gått bra, lektionerna har gått bra, jag fick bra med tid till att göra mig i ordning i morse, så jag hoppas att jag klarar mig dagen ut. Bara för att jag skrev det nu så måste jag nog avsluta så att jag inte missar bussen eller något liknande haha.

ADIOOOOOOS


Gotta love fridays

(Min bild)
 
Alltså man måste ju älska det (^). Har egentligen lite av en slapphelg den här helgen, inget tränande med RedCard, inget åka till stan, utan imorgon ska jag och mamma kolla på lite saker till mitt rum, sen så ska jag till pappa en snabbis och käka kräftor, sen tillbaka till mamma. På söndag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske börja lite med läxorna, haha, eftersom det är sååååklart ett prov på tisdag. Det är alltid prov för oss, eller mycket läxor. Jag gillar att våran spanskalärare sa förra året att det kommer bli mer effektivt arbete på lektionerna och lite läxor, men såklart så ska vi ha gjort flera sidor i våran bok och det ska lämnas in nästa vecka. Sen är det hemkunskap, so, svenska och matte. Överlycklig! ...
Funderar på att se klar säsong 4 nu av The Vampire Diaries eftersom jag snart är på avsnitt 20 tror jag. Bloggar senare kanske!
ADIOOOOS

Skolfotot avklarat

(jag och Sabina idag precis efter fotograferingen)
Hola peeeps!
 
Äntligen var det gjort då! Haha, precis när vi hade tagit våra foton som kom en i klassen som var 'lite' sen, så vi fick ta om fotona... Och såklart skulle jag blunda på en av dem, hoppas att hon verkligen inte tar den... Då kommer jag bli riktigt sur eftersom det är vårat sista klassfoto. Om det blir bra är det ju i stort sätt ett mirkael, haha!
 

Ni vet krisen när läraren säger; klassfoto

 
Hola peeeeeps!
 
Jag skulle egentligen velat göra en videoblogg, men har dock ingen kamera. Synd
Ni vet alla hur det går. Man blir aldrig nöjd. Okej, jag vet inte vad alla andra riktigt tycker, men själv på senaste tiden har vi inte ens beställt hem porträtt bilden eller klassfotot. Men i år ska man iallafall försöka se bra ut, vi har ju trots allt greenscreen :D Kommer säkert inte välja något speciellt, utan något fint. Om någon i klassen ser detta och säger i skolan imorgon: Men man ska ju ha något galet eller roligt! Nejnejnej, jag ska ha något fint! Sen senare när det kommer vara en tillfotografering så kanske något annat än fint. Don't judge me people.
Så nu är man nyduschad, ska försöka göra lockar på lockar då mina kan bli lite för konstiga. Kläder har man börjat tånka lite på, kommer nog välja väldigt spontant. Och nu kommer den där meningen: ska upp extra tidigt för att göra mig iordning, men jag känner på mig redan nu att det kommer nog inte hända. Kommer ligga och snooza istället. Very good
Ska försöka fixa en kamera så att jag kan göra någon videoblogg iallafall, annars får jag väll ta och filma med mobilen. Vi får se helt enkelt.

No joking

Kollar på Twitter efter skolan:


Selena Gomez 31 august

Hann tyvärr inte skriva ett inlägg igår, men jag var faktiskt på Selena Gomez konsert! :D Det var så fantastiskt roligt, hon var sjukt bra och det var bara otroligt skoj! Det var en riktigt härlig dag det, en riktigt lyckad lördag! Dem jag var där med var också så sjukt snälla, alltså jag kände tre stycken men jag träffade min kompis kusin som också var där, sjukt snäll tjej! Om hon ser det här så... hehe hej :P
För er som inte gick så missade ni verkligen en fantastisk upplevelse! Kön var ENORMT lång alltså! När vi kom dit så trodde vi att kön skulle vara slut, men nej då, den fortsatte. Sen trodde vi igen att den skulle vara slut efter ett till hörn, men nej nej, då gick den ner för hela backen där ja, och sen fortsatte den efter det hörnet också! :P Sen när vi kom så kom det flera personer efter oss också :O helt sjuk! Jag har ju bara varit inne i den lilla arenan, och jag visste inte om den stora skulle vara så mycket större än det, så jag trodde verkligen att vi inte skulle få plats. Det var så otroligt lång kö! Ändå gick det väldigt snabbt att komma in i värmen, runt 15/20 minuter skulle jag tro, och då rörde den sig hela tiden. Okej, så snabbt gick det kanske inte, men herre, kön tog aldrig slut! :O men man såg ändå väldigt bra för att stå ungefär längst bak, så att komma dit cirka en halvtimme innan det började var ju faktiskt helt okej, jag var förberedd på att vi skulle komma ganska långt bak, men vi såg ändå bättre än vad jag trodde! :)
 
(Detta inlägg skulle publicerats den 1:a september)
 

RSS 2.0