Friday!

«You bring me joy - Amelia Lily»
 
Hola peeps!
Fredag idag då! Trevligt trevligt. Det har varit så fruktansvärt varmt idag så det första jag gjorde när jag kom hem (förutom att gå ut med hunden) var att fylla det största glaset vi hade med is och lite vatten, sedan tog jag en kalldusch på något sisådär 20 grader. Så otroligt skönt! Vi hade haft idrott som sista lektion också, så det var så sjukt lökigt. Det stora glaset med is och den iskalla duschen behövdes verkligen kände jag!
 
 

Hurts - Blind


1 månad kvar för RC

Herregud! Jag kan inte fatta att det är en månad kvar till skolavslutning och RedCards första live uppträdande! Är så sjukt nervös men är ändå taggad. Vi har liksom inte fixat musiken än men danserna kan vi. Bara lite finslipning här och där, annars så kommer dansen se bra ut. Sen så ska vi också göra en grej med låten där vi måste lägga till lite steg, men det kan vi ju inte fixa eftersom vi inte har någon musik! Lite panik där, men hoppas bara att det går bra. Det är ju första uppträdandet vi har för folk, så jag hoppas verkligen det går bra. Och sen så har vi ett visst antal gäster vi verkligen vill komma, men kan nog inte skriva det här öppet för någon, hehe. Lite sneaky där.
ADIOS

Man kan faktiskt kalla Onsdag för Fredag

Bild 1:  ®© gruppbild från förra veckan
Bild 2: från weheartit.com
Bild 3:  ®©'s första uteträning
Bild 4: mina underbara Vans (danskor)

... För att det kommer inte vara någon mer skola på hela veckan. Ja, vi går i skolan imorgon, men det är allt. Torsdag och fredag är vi också lediga, så fruktansvärt skööönt! Kan berätta lite om vad som kommer hända under den här lediga tiden.
 
Onsdag: skola såklart, men ska också på One Direction konserten! Ska bli sjukt skoj
Torsdag: Ska åka iväg och handla med Emelie tills helgen. Sen drar vi hem till mitt hus på kantarellen (som vi kallar det) Nu kommer en liten story; Min pappa och Emelies mamma är 'ett par' så vi bor för det mesta hemma hos Emelie, men nu kommer vi i RedCard vara på kantarellen!
Vi kommer nog mest vara hemma den dagen, ta det lugnt, kanske gå ut och göra något.
Fredag: Gå upp, käka frukost med gänget, sola om det blir bra väder, annars hittar vi på något annat skoj. Sen blir det hård träning med RedCard i danssalen, men troligtvis middag innan. Eller efter, har ingen aning.
Lördag: Käka brunch (vi kommer säkert sova lite längre den kvällen), hitta på något roligt. Sen blir det dans igen, samma tid. Sen hem, kolla film eller något, har ingen aning, chilla osv.
Söndag: Åka hem till Emelie eller hem till min mamma.
 
Kommer bli så sjukt kul! Vi kommer göra en vlog hela långhelgen så video på det kommer läggas upp på våran youtube-kanal. Håll utkik!
 
 

Vem är jag?

^Bilderna är tagna på RedCard's photoshoot^
Jag heter Sandra, är snart 15 år och bor i Stockholm. Jag är också 1/4 av dansgruppen RedCard (®©) så dansa och sjunga är en stor hobby. Har haft en del bloggar, men kan aldrig riktigt hålla mig till en speciell. Jag hoppas dock att jag slipper byta hela tiden nu för nu är namnet på bloggen bra, jag har saker att blogga om, och nu kommer det fantastiska somarlovet! Inte förrän exakt 5 veckor dock, men ska försöka att hålla mig till den här. Håll utkik för uppdateringar om RedCard och annat som jag kommer blogga mycket om! Kramar - Sandra

RSS 2.0