Småland på måndag

 
 
Jag gör aldrig duckface, så jag satsar på det medans man ändå inte ser något, smarta jag)
Kan ni förstå, idag kom jag hem från gävle, och imorgon ska vi åka ner till småland. Det är egentligen att bara packa imorgon och ta det lught. Om jag ska vara ärlig hade jag hellre velat åka till grönalund eller något. Nu när Emelie kommer hem också, det ända vi kommer göra nu då är att packa lite snabbt och SOVA UUUT. Dessie ska också med, det kommer bli as skoj! Jag vill tälta där uppe, men tror inte att Emelie kommer vela det, förra gången så fick jag "tälta...? Vill du tälta...?" så det blir nog ett nej nu också. Men min käraste syster kommer ner över helgen eftersom hon jobbar, duktig hon är, då kanske det bli tälta. Annars måste hon antagligen sova inne hos pappa och Marie... helt ärligt så skulle jag inte vela det, en väldigt stor anledning är att pappa snarkar så att hela området skulle kunna höra det, bokstavligt talat. Man hör in till mitt och Emelies rum på nätterna här hemma, tänk då att sova i samma rum. Man skulle vara döv hela morgonen.
Sen har jag gjort en till miss... Jag glömde min longoard hos mamma. Det var egentligen den största anledningen varför vi åkte dit innan vi åkte hem hit till pappa. Jag hade egentligen planer att åka lite imorgon och ikväll, men då får man väll kanske åka förbi där imorgon eller påväg mot småland. Jag är seriöst en guldfisk. Nä, guld förthänar jag inte, jag är rent av en mört. Där har vi det, en mört.

Det var ett tag sedan

 
«Live for the Night - Krewella»
(Min dator har försvunnit med flytten så jag får låna min "riktiga" systers gamla dator med inte lika bra webcam...)
Det var det verkligen, haha. Har precis kommit hem från mitt landställe och väntar på att min käraste "syster" som jag gärna gillar att kalla henne! Jag kanske har skrivit det, men hennes mamma har sedan ett litet tag tillbaka 'funnit varandra' så vi bor ihop nu, allt gick ju så otroligt snabbt!
Så här sitter jag, glömt att publicera inlägget efter över 1 timme, så ja... Jag glömmer sånt ibland, jag kan sitta och skriva ett inlägg och så glmmer jag bort det när något händer på twitter osv, inte för att det var inttressant, utan bara för att jag inte har något annat att skriva
ADIOS AMIGOS

RSS 2.0