Frappe och 1D imorgon

Kan det bli bättre? :D Min käraste Emilia lyckades fixa biljetter tills imorgon till This Is Us, till och med 3D! Är redan sjukt taggad! Kommer bli awesomeee ;) ( Och ett stort grattis till Liam som fyller 20 idag! :))
Innan bion så ska man ju såklart ta och köpa en frappe på espresso house, det är en klassiker. Jag svär att alla som jobbar på någon espresso house runt om i stockholm kommer veta vem jag är tillslut. Om jag ska åka in till stan så är det ett måste att köpa en frapino. Till och med när jag, pappa och min syster skulle åka bara för att köpa något snabbt så var jag tvungen att stanna. Min kompis Alex har blivit nästan lite rädd för att prova en efter hon har sett hur beroende jag har blivit. Jag förstår henne verkligen :P vet inte riktigt vad jag ser mest fram emot, frappen eller filmen? Skoja, filmen såklart, kommer bli en fantastisk inledning på helgen!
helvete
 
 

Fick ruset

Helt plötsligt när jag tittade på idol så kom jag att tänka på hur bra vissa av dem gamla idollåtarna var. T.ex nu sitter jag och lyssnar på Higher av Erik, jag har lyssnat på Amanda Fondells gamla låt (eller ja, inte så gammal) All This Way och Jay smith's grymma covers. Det är säkert fler jag har kommer lyssna på senare i framtiden (om sisådär 2 dagar max eller något). Men idol är ju för bra, det är nästan så att man ska söka nästa år (eller året efter det) bara för att träffa Anders, han är ju en sån grymt härlig person! :D
 

Wednesday, 28 August

Onsdag idag då! Det betyder att en ny wantedwednesday kommer komma upp, eller så har den redan gjort det... Inte vet jag, har inte kollat ännu. Är så otroligt trött, höll nästan på att komma för sent till skolan idag, vilket jag fick nästan lite panik över. Jag hatar när man redan är lite sen och sen så inser man att man inte hittar nycklarna till antingen hemmet eller till ens skåp. Det värsta är både och!
Nä men idag har inte varit särskilt speciell, är in progress med Emilio på våra onepieces på slöjden (loooool) vilket är typ det roligaste på veckan. Funderar på att fortsätta med lite "you just have to love" på weheartit, har nästan brist på idéer haha, eller så kommer jag ta en tupplur, är sååååå fruuuuktansvärt trött så det finns inte.

ADIOS AMIGOS


Jag orkar inte

så otroligt sant, jag dör
 

New in polvore

Hey you
 
Hey you by zandraessie featuring a lip gloss
Lovecraft
 
Lovecraft by zandraessie featuring a waterproof eyeliner
Cozy autumn
 
Cozy autumn by zandraessie featuring long sleeve shirts

OJOJOJOJ

Nämen titta! Haha, blir alltid glad att se nya händelser, men jag tror att jag inte fått 51 händelser så här snabbt! Tack så mycket till er som har följt mig, gillat mina bilder och följt mitt weheartit-konto! Uppskattar det verkligen :D
 

Tuesday, 27 August

 
Hola peeps! ← det kommer bli en klassiker, lovar.
Idag är det tisdagen den 27 augusti, med skola. Tack gode gud att vi inte har fått några läxor än, dock började vi ha lektioner och arbeta redan efter första dagen. Man skulle nästan kunna säga att vi arbetade första dagen jämnfört med typ alla dnra skolor. Dem fick åka ut på minigolf och typ bada medans vi fick träffa på några nya lärare och bara sitta i vårat klassrum.
Men det ar inte om dagen! Den här dagen var den dagen vi slutade näst tidigast. Kvart över två. Helt ok faktiskt. Lika trött som vanligt är jag när jag kommer hem från skolan men måste ändå gå ut med lilla hunden. Varm var det, kan jag berätta. Aa, det var det. Det har det varit hela skoldagen, Men här sitter man, framför datorn i sitt rum med fönsret öppet på nästan max och i en t-shirt & shorts. Jag kan säga er, det har jag väntat på hela dagen. Gick snabbt ner också för att hämta ett öpple, hehe ;)
För er som undrar så är jag på det tjärde kapitlet på min Harry novell. Jag kommer göra ca. 10 stycken innan jag publicerar det första. För då medans jag skriver det nya så har jag några färdiga kapitlen jag kan lägga ut medans och då kommer jag hinna lägga ut kapitlen i tid. Har haft världens sämsta "schema" de förra gångerna, men nu ska ag försöka, kan inte lova att det kommer riktigt hållam men ska försöka och få se om jag har humöret för att skriva, ananrs kommer jag meddela er.
OCH för er som använder translate för att läsa mig blogg, det kan vara så att det är något ord som ser konstigt ut, men det kan vara att jag skrivit ett ord fel på svenska och då går det ju inte att översätta. So sorry for that! Men jag orkar inte fixa det, haha, förlåt.
ADIOS LOVELIES

Nytt på polyvore

Cat fashion
 
Cat fashion by zandraessie featuring giorgio armani fragrance
Twist My Hips
 
Twist My Hips by zandraessie featuring skate shoes
Off the map
 
Off the map by zandraessie featuring river island
Smile beautiful
 
Smile beautiful by zandraessie featuring suede ankle boots

You Just Have To Love

♥ Från mitt konto: WishIWasATumblrGirl

Ut på promenad

Hola peeps!
Som igår gick jag ut en runda med hunden, en rejäl runda. Det var nästan så illa att jag trodde att jag skulle få träningsvärk idag. Men som tur fick jag inte det! Men idag blir det samma runda, det var riktigt fint den kvällen för man går ner för liksom en backe för att gå den promenaden och då så såg man sjön, riiiiktigt fint. Om det är lika fint kanske man lyckas få en bra bild. Adiooooos!


Nämen titta...

Nämen ser man på, och statistiken har ökat en aning. Det på bara några få timmar. Gotta löv we♥it

Latest 3 - polyvore

Inspiration
 
Zebra autumn
 
Blue city
 
Inspiration by zandraessie | polyvore

Är ju inte direkt Kenza så att säga

 
«All Time Low - The Wanted»
Fin bild... från weheartit såklart...
Hola peeps! Har inte varit uppdaterad på ett litet tag nu va...? Shame on me! Men nu är jag tillbaka. Höll på att designa min nya Harry novell http://harrystories.blogg.se/ och så skulle jag skriva att kapitlena var skrivna av mig så länkade jag denna blogg, vilket fick mig att inse: Juste... Jag har en personlig blogg.
Det känns ju lite speciellt när man tänker. Jag har ju liksom bloggat sedan jag inte ens var i tonåren, så jag är ju liksom... "född till att bloggaaa!" på något sätt om jag får säga så. Problemet är ju det att jag inte är lika bra bloggare som Kenza, Foki, Cassie och alla dem. Men man försöker ju vara lite intressant iallafall! Jag ska börja fota när jag har skaffat ett litet minneskort och kanske får låna systers kamera tills man köper en ny. Om jag nu får det. Jo men när jag tänker efters å använde hon ju kameran mest till skolarbete men nu har hon ju tagit studenten! Hon kanske inte litar på mig när det kommer till hennes kamera efter insidenten: "Sandra tappade linslocket i brunnen!" ... Oj oj minnen. hon blev ju inte glad heller när jag och min kompis åkt till centrum för att köpa ett nytt! Om det var jag så hade jag blivit glad, inte just för att ha tappat linslocket, men för att ha köpt ett nytt. Det matchade inte dock, det var något helt fel märke.
Jädrar vilka minnen man tar upp! Det är ju inte alls intressant att läsa, förstår verkligen varför jag bloggat dåligt.. Ojoj.

RSS 2.0